DP lila kristályos Minnie fülbevaló Swarovski kristállyal díszítve

Cikszám: DP-01068

Készlet: Készleten: 3 db

2146 Ft

Termék leírás

DP lila kristályos Minnie fülbevaló Swarovski kristállyal díszítve

Típus: Fülbevaló
Ékszerszett típusa: Swarovski kristályos
Tartalma fülbevaló
Kõ típusa: Swarovski kristály
Alapfém típusa: nikkelmentes antiallrgén ötvözet
Bevonat: fehérarany
Szín: fehérarany-lila
Méret:  2,5 x 1,1 cm

Tisztítás, ápolás

Aranyozott ékszerek tisztítása

Az aranyozás azt jelenti, hogy valamilyen módszerrel - manapság galvanikus úton - vékony, néhány mikrométeres arany réteget visznek fel a tárgy felületére.

Az ékszerek világában az aranyozás bevett eljárás. Azarany  rétegek száma határozza meg a bevonat vastagságát, amelyet mikronokban mérnek. A leginkább elterjedt bevonat vastagság 1-3 mikron.

A aranyozott ékszerek levegovel való érintkezésre a természetes oxidációs folyamat nem, vagy csak nagyon sokára indul be. A folyamat sebességét számos tényezo befolyásolja, például a bevonat vastagsága, az ékszer viselojének bortípusa, a levego páratartalma, továbbá az, hogy használója milyen gyakorisággal viseli az ékszert, illetve hogy hol és miként tárolja azt.

Aranyozott ékszerek vásárlásakor érdemes minimum a 3 mikronos bevonatot elonyben részesíteni, mert az 1 mikrométeres réteg már kisebb dörzsölésre lekopik. Az aranyozott ékszereket alkalmakra ajánljuk, rendszeres használat esetén ugyanis a vastagabb bevonatok is megkarcolódnak, megsérülnek, lekopnak. (Saját tesztjeink alapján a fehérarannyal bevont ékszerek hamarabb kopnak a fehérarany puhaságából adódóan. A sárgaarannyal bevont ékszerek kevésbé kopnak. ITALINA típusú ékszereink különösen jó kopásállóságúak, kiemelkedoen hosszú ideig tartják fényüket és színüket.) 

Az alábbiakban néhány ötlettel segítünk Neked abban, hogy miként kezeld kedvenc ékszereidet, hogyan orizd meg tartósságukat és csillogásukat, hogy azok mindig úgy nézzenek ki, mint új korukban.

 

Használat

Aranyozott ékszeredet ne érje tartósan víz vagy más folyadék. Különösen óvd sós víztol, gyógyvíztol, klórtól, vegyszerektol, parfümtol, krémtol, szappantól és egyéb tisztítószerektol. Fürdés elott tehát mindenképpen vedd le, és soha ne permetezd parfümödet közvetlenül az ékszerre.
Szükség esetén tisztítsd ékszertisztító kendovel, vagy langyos vízzel. Töröld szárazra és fényesítsd puha kendovel, hogy még sok-sok évig örömödet lelhesd bennük!

Tárolás

Amikor nem viseled az ékszereket, tárold saját lezárt dobozukban, így azok biztosan nem sérülnek meg. Ne tárold az ékszereidet párás, meleg helységekben, soha ne tartsd a fürdoszobában!

Írj véleményt a termékről

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Minőség *
Ár *
  • Megjegyzés: HTML nem kerül lefordításra!

Ezt a terméket az alábbi termékekkel együtt vásárolták