DP Kolibri nyaklánc zöld

Cikszám: DP-01547

Készlet: Készleten: 1 db

2182 Ft

Termék leírás

DP Kolibri nyaklánc zöld

Típus: nyaklánc
Nyaklánc típusa: fashion
Anyag típusa: fémötvözet, hegyikristály
Szín:
sárgaarany- zöld
 Láncs hossza:
 80 cm

Méret táblázat

Ékszervásárlás során nem könnyu kiválasztani, melyiket válasszuk a szebbnél szebb nyaklánc közül, a megfelelo méret kiválasztása viszont többé nem jelenthet gondot. Az alábbi táblázatból megtudhatod, melyek a leggyakoribb nyaklánc, méretek. A megadott értékek a lánc teljes hosszára értendok, beleértve a kapcsot is.

 nyaklanc1.jpg Magas gallér nyaklánc: 30-33 cm (12-13 inch)
Általában egy-három soros gyöngy lánc, amely szorosan simul a nyak közepére. Rendkívül fényuzo hatást kölcsönöz viselojének. Legjobban estélyi ruhákhoz, elegáns V-nyakú, csónak nyakú vagy a vállat szabadon hagyó ruhákhoz illik.
 
 nyaklanc2.jpg Gallér nyaklánc: 35-40 cm (14-16 inch)
A nyakláncok talán legklasszikusabb és legsokoldalúbban viselheto típusa, a kulcscsontra vagy fölé ér. Bármilyen öltözet mellé - hétköznapi, hivatalos vagy alkalmi - illetve bármilyen nyakkivágáshoz tökéletesen illik.
 
 nyaklanc3.jpg Hercegno nyaklánc: 43-48 cm (17-19 inch)
Az egyik legnépszerubb nyaklánc hossz, valamivel a kulcscsont alá ér. Remek kiegészítoje mind a kerek- vagy magas nyakú, mind a mély kivágású ruháknak. Gyakran díszítik medállal, mert kiválóan alkalmas a súly egyenletes elosztására.
 
 nyaklanc4.jpg Matiné nyaklánc: 50-61 cm (20-24 inch)
Nagyon kifinomult és elegáns, a mellvonal fölé ér. Átlagos magasságú hölgyeknek ajánlott, magas- és kivágott nyakú, hivatalos vagy alkalmi öltözékhez.
 
 nyaklanc5.jpg Opera nyaklánc: 71-86 cm (28-34 inch)
Minden nyakláncok királynoje. Elokelo és fényuzo hatás eléréséhez egysorosan viselheto vagy megcsomózható, így a mellvonalra ér. Leginkább kerek- vagy magas nyakú ruhákhoz illik. Kifejezetten ajánlott alacsonyabb hölgyek számára, mert kitunoen nyújtja az alakot. Két sorba feltekerve, sokoldalú "Gallér" hosszúságú láncként is funkcionál.
 
 nyaklanc6.jpg Kötél nyaklánc: 100-115 cm (40-45 inch)
Elegáns nyaklánc egy csepp érzékiséggel fuszerezve, a tökéletes ruhatár elengedhetetlen darabja. Nincs rajta kapocs, ezért egysorosan, duplán- vagy akár triplán feltekerve, csomózva, sot, akár karkötoként is használható. Bármely viselethez jól áll, de leginkább az elegáns ruhákhoz.

Lasszó nyaklánc: 115+ cm (45+ inch)
Ez a hosszúság leírhatatlanul elegáns, mégis egy kis kacérságot sugároz. Végein egyáltalán nincsenek kapcsok, ezért hihetetlenül változatosan - több sorba tekerve, csomózva, hurokba kötve, karikán áthúzva, más lánccal kombinálva vagy övként - viselheto. Bármely viselethez jól áll, de leginkább az elegáns ruhákhoz.
 

Írj véleményt a termékről

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Minőség *
Ár *
  • Megjegyzés: HTML nem kerül lefordításra!