DP Ezüstözött kristályos alkalmi gyûrû

Cikszám: DP-01584

Készlet:
54/7: 2 db
56/7,5: 2 db

2560 Ft

Termék leírás

DP Ezüstözött kristályos alkalmi gyûrû

Típus: Gyûrû
Gyûrû típusa: Ezüstözött
Méret: 52/6, 54/7, 57/8, 59/9, 62/10
Anyag típusa: 925 Sterling ezüst
Alapfém típusa: nikkelmentes antiallergén ötvözet
Bevonat: ezüst- arany
Szín: ezüst - fehér

Tisztítás, ápolás

Ezüstözött ékszerek tisztítása

Az ezüstözés azt jelenti, hogy valamilyen módszerrel - manapság galvanikus úton - vékony, néhány mikrométeres ezüst réteget visznek fel a tárgy felületére.

Az ékszerek világában az ezüstözés bevett eljárás. Az ezüst rétegek száma határozza meg a bevonat vastagságát, amelyet mikronokban mérnek. A leginkább elterjedt bevonat vastagság 1-3 mikron.

Amikor ezek az ékszerek levegovel vagy vegyszerekkel érintkeznek, egy természetes folyamat, az oxidáció indul be. Ennek hatására a fém egy ido után megfeketedik-megsárgul. A folyamat sebességét számos tényezo befolyásolja, például a bevonat vastagsága, az ékszer viselojének bortípusa, a levego páratartalma, továbbá az, hogy használója milyen gyakorisággal viseli az ékszert, illetve hogy hol és miként tárolja azt.

Ezüstözött ékszerek vásárlásakor érdemes minimum a 3 mikronos bevonatot elonyben részesíteni, mert az 1 mikrométeres réteg már kisebb dörzsölésre lekopik. Az ezüstözött ékszereket akár napi viseletként is használhatjuk, mivel az ezüst kemény, nehezen kopó anyag. Azonban egy ido után ezek is megsérülnek, lekopnak. ( Saját tesztjeink alapján gyuru-nyaklánc napi viselése estén kb. 6 hónap, karperec-karköto napi viselése esetén kb. 1 év) 

Az alábbiakban néhány ötlettel segítünk Neked abban, hogy miként kezeld kedvenc ékszereidet, hogyan orizd meg tartósságukat és csillogásukat, hogy azok mindig úgy nézzenek ki, mint új korukban.

 

Használat

Ezüstözött ékszeredet ne érje tartósan víz vagy más folyadék. Különösen óvd sós víztol, gyógyvíztol, klórtól, vegyszerektol, parfümtol, krémtol, szappantól és egyéb tisztítószerektol. Fürdés elott tehát mindenképpen vedd le, és soha ne permetezd parfümödet közvetlenül az ékszerre.
Szükség esetén tisztítsd ékszertisztító kendovel, vagy ezüsttisztító folyadékkal (melyeket nálunk is megvásárolhatod). Töröld szárazra és fényesítsd puha kendovel, hogy még sok-sok évig örömödet lelhesd bennük!

Tárolás

Amikor nem viseled az ékszereket, tárold saját lezárt dobozukban, így azok biztosan nem sérülnek meg. Ne tárold az ékszereidet párás, meleg helységekben, soha ne tartsd a fürdoszobában!

Méret táblázat

Segítség gyuru választáshoz


Gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen méretet válasszunk gyuru vásárlás esetén, illetve a megfelelo gyuruméretet hogyan állapítsuk meg, foleg otthon, ahol nem állnak rendelkezésre speciális eszközök.

A válasz roppant egyszeru és nem kell hozzá csak egy vonalzó vagy egy szabócenti. 

  • Mérd le egy kényelmes gyuru átmérojét vonalzóval, majd mérettáblázatunkból keresd ki az átmérohöz tartozó méretet.

vagy

  • Mérd meg ujjad körméretét centivel, vagy egy cérnadarabbal, amit jó EROSEN kötsz az ujjad köré, majd mérettáblázatunkból keresd ki a körmérethez tartozó méretet.

Ha nem húzod meg elég szorosan a méroszalagot, könnyen megtörténhet, hogy a szükségesnél nagyobb méretu gyurut küldünk !!!

Webáruházunkban minden gyuru belso kerületét és USA méetét is feltüntetjük. A megállapított mérethez képest egy-két mérettel eltéro gyurut is nyugodtan választhat, hiszen a különbözo méretek között igen kicsi, mindössze pár tizedmilliméter a különbség, az ujj vastagsága pedig változhat, például homérséklettol függoen hol vastagabb, hol vékonyabb lehet. Vékonyabb, filigrán gyurunél érdemesebb a kisebb méretet választani, szélesebb gyurunél pedig egy kicsit nagyobbat.

Gyuruméretek

Körméret (mm) USA méret Átméro (mm)
52 6 16,51
54 7 17,35
57 8 18,19
59 9 18,89
62 10 19,84
64 11 20,63

Amennyiben kiválasztottál egy neked tetszo gyurut, de az nincs a Te méremetben, kérlek jelezd ezt ügyfélszolgálatunkon és Mi megpróbáljuk beszerezni neked.

Írj véleményt a termékről

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Minőség *
Ár *
  • Megjegyzés: HTML nem kerül lefordításra!

Ezt a terméket az alábbi termékekkel együtt vásárolták