Mi az a Pick Pack Pont?

PPP

 


 

 


A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.


A Pick Pack Pont-ok olyan    PPPRelay  és    PPPInmedio hírlapüzletek, valamint
PPPOMVés   PPPAvanti  töltoállomások,

amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.


A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, foutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltoállomások a gépjármuvel közleked
ok számára biztosítanak könnyu megközelíthetoséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.


A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevohelyre történo megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követoen csomagját azonnal átveheti.


A csomag az értesítést követo 5 munkanapon keresztül érheto el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfotol-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltoállomások jelentos részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.


Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a lenti térképen a Pick Pack Pont ikonra kattintva illetve a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.


Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.


A Pick Pack Pont-on történo átvétel díjszabása: 

  • 0-15.000 Ft rendelési érték: 1040 Ft
  • 15.000 Ft feletti rendelési érték: INGYENES

   
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?


Abban az esetben, ha Önnek a futárral történo kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott idoben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetoséget.


Milyen elonyökkel jár a személyes átvétel?


A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, min
t a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetoség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevohelyen bankkártyával történo fizetésre is. A csomagok így szombaton, sot vasárnap is átvehetoek. (A csomag átvételét megelozoen a www.pickpackpont.hu oldalon található Letöltheto boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)


Hogyan kérhetem a személyes átvételt?


A Pick Pack Pont átvétel kiválasztása megrendeléskor a SZÁLLÍTÁSI ADATOK menüpont alatt történik. Ön elobb beállítja a Szállítás típusát majd a térképen vagy a legördülo listában keresse ki az Önhöz legközelebbi átvételi pontot.


A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetoség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy je
gyezzék fel a rendelés azonosító számát.