Segítség gyuru választáshoz


Gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen méretet válasszunk gyuru vásárlás esetén, illetve a megfelelo gyuruméretet hogyan állapítsuk meg, foleg otthon, ahol nem állnak rendelkezésre speciális eszközök.

A válasz roppant egyszeru és nem kell hozzá csak egy vonalzó vagy egy szabócenti. 

  • Mérd le egy kényelmes gyuru átmérojét vonalzóval, majd mérettáblázatunkból keresd ki az átmérohöz tartozó méretet.

vagy

  • Mérd meg ujjad körméretét centivel, vagy egy cérnadarabbal, amit jó EROSEN kötsz az ujjad köré, majd mérettáblázatunkból keresd ki a körmérethez tartozó méretet.

Ha nem húzod meg elég szorosan a méroszalagot, könnyen megtörténhet, hogy a szükségesnél nagyobb méretu gyurut küldünk !!!

Webáruházunkban minden gyuru belso kerületét és USA méetét is feltüntetjük. A megállapított mérethez képest egy-két mérettel eltéro gyurut is nyugodtan választhat, hiszen a különbözo méretek között igen kicsi, mindössze pár tizedmilliméter a különbség, az ujj vastagsága pedig változhat, például homérséklettol függoen hol vastagabb, hol vékonyabb lehet. Vékonyabb, filigrán gyurunél érdemesebb a kisebb méretet választani, szélesebb gyurunél pedig egy kicsit nagyobbat.

 

Gyuruméretek

Körméret (mm) USA méret Átméro (mm)
52 6 16,51
54 7 17,35
57 8 18,19
59 9 18,89
62 10 19,84
64 11 20,63

Amennyiben kiválasztottál egy neked tetszo gyurut, de az nincs a Te méremetben, kérlek jelezd ezt ügyfélszolgálatunkon és Mi megpróbáljuk beszerezni neked.